22 Şubat 2010 Pazartesi

hasta

çok hastayım lan,2 gündür 4 iğne yedim,kıçım delik deşik oldu bildiin.daha 8 iğne var günde 2 kere of of : of: bi de böyle spreyli bişi vermiş doktor onu boğazıma sıkızlıyorum ama anında bi kusma hissi geliyo mına koyim.rahatlatıyo ama öyle deme şimdi.bi de majezik yazmış saolsun,hep derim majezikten kral ağrı kesici yoktur diye,bigün holivud filmi gibin 20 30 mermi yersem bana morfin deil majezik verin damardan dicem eed derim bunu.
bi yandan ekle bırak başlamış okula uğramam lazım,sağlık karnesini yenilemem lazım,lazım oğlu lazım peh.
en uyuzu da ağzım kuru hep! 1 damacana suyu fondipliyorum saniyede sahra çölü ağzımın içi,tükrük salgılayamıyorum ufacık ekmeği 10 dakka çiğniyorum mınaki.neyse yeter hastalık muhabbeti,tantunimi yiyeyim ben.

1 Şubat 2010 Pazartesi

vay babanın kemiine

3 ağustos dan beri yazmamışım öksüz evlat muamelesi çekmişim küçük sevimli seksi bloguma,ha şimdi niye yazıyorum sıkıntıdan mına koyim niye olcak. he bi de doom günüm lan bugün ehe^^ pasta börek falan güzel şeyler (Y) o deilde yarın dahiliye var stres oldm baya lan,öteki günde ayak var sonra finito bu dönemlik tabi,yaza bitircem inşallah du bakalm hacı.hamsiler pişti herhal ben tıkınayım blogcan bakcam arada artık söz yetim komam seni gayre,özümden çok yahşi severem aybalam!